Med många olika kassar att välja mellan finns det nästan garanterat en som passar ditt hushåll. City Gross matkassar kommer med färska kvalitetsråvaror, lättlagade recept och en färdigplanerad veckomeny vilket underlättar matlagningen hemma. Du kan få kassen levererad direkt till dörren eller välja att hämta ut den i din närmaste butik.

City Gross – Maten och recepten

Hos City Gross kan du välja mellan många olika kassar. Alla kassarna består av färska ingredienser och recept, men vad för slags råvaror du får beror på vilken kasse du väljer. Du kan till exempel välja en matkasse som är ekologisk eller glutenfri. Det finns även kassar med innehåll som passar dig som går på diet och andra för dig som vill äta vegetariskt eller laktosfritt. För dig som har barn finns det en speciell barnkasse, som förutom goda färskvaror innehåller roliga pyssel i receptfoldern. Alla kassarna kommer med lättlagade och inspirerande recept som även publiceras i förväg på deras hemsida.

Köpprocessen

Först väljer du vilken kasse du vill ha och för hur många personer den ska räcka till. När du har valt kasse kan du sedan lägga till produkter om du vill, som råvaror, mejeriprodukter eller skafferivaror. I sista steget väljer du om du vill få din kasse levererad till dörren eller om du vill hämta ut den i närmaste City Gross. Det finns även en prenumerationstjänst.

Hemsidan

City Gross hemsida är mycket lätt att navigera och det är enkelt att se hur man beställer. Kassarna presenteras på ett inspirerande sätt, med många färgglada bilder och utförliga beskrivningar om kassens innehåll och recept. Det är en luftig och trevlig sida som lockar till matlagning. Även priserna presenteras på ett lättförståeligt sätt.

Företaget

City Gross har butiker över hela Sverige. Butikerna har Sveriges bredaste livsmedelssortiment och det läggs mycket fokus på miljövänliga varor. I butikerna märks varor som inte har några tillsatser, eller som har få tillsatser, med Ä-märket. Företaget säljer endast ekologiska bananer. I butikerna finns det manuella fiskdiskar, egna bagerier och ett stort utbud av kött.

Vidare till City Gross!