Middagsfrid levererar matkassar ända hem till dörren och till hela 300 orter. Innehållet är varierande och råvarorna är från svenska kvalitetsproducenter. Du har ingen bindningstid och kan starta och avsluta din prenumeration när du vill. Med företagets “nöjd kund garanti” får du pengarna tillbaka om du inte är nöjd med servicen.

Middagsfrid – Maten och recepten

Middagsfrid erbjuder ett stort urval av matkassar, både vad gäller innehåll och storlek. Det finns en matkasse för varje typ av familj. Du kan även beställa kassar med frukt eller frukost. Matkassarna innehåller dessutom mer grönsaker än genomsnittliga matkassar. Du kan också för ett litet tillägg byta ut måltider och önskar du skräddarsy dina middagar finns även den möjligheten i form av olika unikt utformade recept. Innehållet i matkassarna är säsongsanpassade råvaror med fokus på ekologiskt och klimatsmart. Menyerna är planerade av företagets nutritionist för att vara så hälsosamma som möjligt men också goda och variationsrika. Receptbladen är snygga och pedagogiska.

Köpprocessen

Från Middagsfrid gör du din beställning enkelt via Mina sidor som du skapar på hemsidan. Där fyller du även i om du önskar få hem matkassen varje eller varannan vecka. Leveransen sker utan bruten kylkedja och till hela 300 orter i Sverige. På hemsidan kan du se vilka dagar leveransen sker till din ort.

Hemsidan

Middagsfrid har en snygg och lättnavigerad hemsida med flera fina och lockande matbilder. De olika matkassarna är utförligt beskrivna både vad gäller priser och typ av innehåll. Det är lätt att hitta kontaktinformation med både mejl och telefonnummer samt kontaktformulär och öppettider. Man kan även testa om levererans finns till önskad adress.

Företaget

Kicki Theander som är grundaren av Middagsfrid har en vision om en bättre matvärld utan både E-nr och matfusk. Hon är en pionjär inom matkvalitet och hennes matkasse med färdigplanerade maträtter var den första i världen av sitt slag. Hon har fått en hel rad utmärkelser och matkassen fick “bäst i test” 2016.


Vidare till Middagsfrid!